Sa-i spunem.. Academia de Business!

Sa-i spunem.. Academia de Business!

Fiecare startup poate sa dea lovitura peste noapte si fiecare individ crede ca ideea lui valoreaza milioane de dolari. Eu inca visez, dar nu despre asta vreau sa vorbesc.

In urma cu treiluni de zile, Starbucks imi era a doua casa. Era locul potrivit pentru sesiunile de brainstorming pe care le aveam cu Raul si Andrei. Eu sunt optimistul grupului, Andrei este realistul, omul care iti da cu realitatea dura direct in fata iar Raul se pare ca este cel care completeaza tabloul perfect, pesimistul echipei, eu ii spun “Gica Contra“ nu-i place nici o idee, a ba da apple. Totul era complet, dar totusi lipsea ceva, o idee care sa fie pentru oameni si in folosul lor, ca sa avem succes.

 

– Sa-i spunem.. Academia de Business!

Suna perfect. De atunci ne ocupam de tot — de la branding pana la parteneriate.

Ce inseamna Academia de Business?

Se stie ca brainstorming-ul este cea mai buna metoda de a gasi o metoda, o idee initiala, un business. Cred ca dezvoltarea personala are un potential urias in Romania — asta m-a convins. Asa putem elimina multe potentiale greseli pe care urmeaza sa le faca un viitor sau actual antreprenor.

Ce vom face?

Vom organiza workshop-uri gratuite, transmise live pe platforma noastra — academiadebusiness.co Asa ca te poti uita de acasa, ca sa economisesti timp. Iti vom pune la dispozitie toata structura si experienta de care noi dispunem. Iti vom oferi consultanta si sfaturi, indiferent de intrebarea pusa. Avem in plan sa construim un job board pentru tinerii care nu vor sa-si depuna CV-ul la McDonald’s. Nu-i un lucru rau, dar eu cred ca fiecare dintre noi are potential, fiecare dintre noi poate fi un “diamant“ care sa straluceasca, doar ca trebuie slefuit si pus in valoare. Treaba asta oarecum ne revine noua. Vom impartasi cu tine toate experientele noastre, ca afacerea/ cariera ta sa te puna in valoare.

Daca crezi ca le stii pe toate, n-ai nevoie de noi. Te descurci singur, ai miliarde si cu siguranta noi nu mai avem ce face pentru tine.

Daca consideri ca exista tot timpul loc de mai bine, considera faptul sa te inscrii pe lista noastra de asteptare — academiadebusiness.co — o sa ne multumesti. Pentru socializare negasesti pe facebook si twitter

Gânduri bune,

Ovidiu.

Shares
Share This

Distribuie!

Distribuie postarea pentru prietenii tăi!