Off the record: Vin banii pentru finanțarea IMM-urilor

busineVești parțial bune! De ce doar parțial? Mâine veți putea citi pe site un articol despre cum statul Român își bate joc de tinerii antreprenori. Știți povestea cu curva? Tot mâine vă spun și această poveste.

  1. Programul pentru dezvoltarea abilităților antreprenoriale în rândul tinerilor și facilitatea accesului la finanțare START; Prin acest program sunt acordate alocații financiare nerambursabile de maximum 90% din valoarea cheltuielilor eligibile aferente proiectului, dar nu mai mult de 94.500 lei/beneficiar.  Data lansării 25 mai.2015.
  2. Programul de dezvoltare și modernizare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață – COMERȚ. Data lansării 8 iunie.
  3. Programul pentru stimularea înființării și dezvoltării microintreprinderilor de către întreprinzătorii debutanți în afaceri – SRL-D; Programul SRL-D (Societate cu Răspundere Limitată – Debutant) vizează acordarea de sprijin oricărui cetatean roman care doreste sa isi deschida o afacere (si care nu a mai avut una pana acum).  Data lansării 15 iunie.  În articolul de mâine voi scrie despre cum statul Român prin acest program în loc să sprijine tinerii antreprenori le dă “eject”. Având în vedere drafturile de proceduri pe care am reușit să le studiez astăzi, personal acest program l-aș denumii ” Programul pentru zădărnicirea înființării și dezvoltării microintreprinderilor de către întreprinzătorii debutanți în afaceri – SRL-Z; Programul SRL-Z (Societate cu Răspundere Limitată – Zădarnic)”. Sper ca o minte luminată din minister să se trezească și să observe realitatea. 
  4. Programul național multianual pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale în rândul femeilor manager din sectorul IMM-urilor ¬ FEMEIA MANAGER. Data lansării 15 iulie 2015. Un alt program prin care statul  își bate joc de “Muierea Manager” – Buget pentru 10 proiecte. Mă ofer personal să finanțez 20 de Femei Manager care au o idee bună de afaceri.

Hai să ne batem joc de voi antreprenori care duceți povara! Mâine veți putea citi pe site cum statul își bate joc de noi cei care încercăm să aducem plus valoare societății în care conviețuim.

Shares
Share This

Distribuie!

Distribuie postarea pentru prietenii tăi!