Nu te mai plânge!

by Ovidiu ILEA

Viața este grea și periculoasă. Toți cei care încearcă să se descurce singuri sunt pur și simplu nebuni. Întotdeauna în cele mai grele momente ale vieții trebuie să știm ce prieteni avem lângă noi, cine ne este alături, abia atunci se dovedește adevărata prietenie. Așadar dacă drumul nostru în viață este / trebuie să fie presărat cu obstacole și dezamăgiri, confuzii și incertitudini, e firesc să ne asigurăm că suntem însoțiți de cei mai buni oameni din punct de vedere calitativ în această călătorie. 

Ca indivizi suntem inutili. Nu putem clinti pietre grele și nu putem rezolva probleme complexe de unii singuri.

Ce se întâmplă dacă trecem peste greutăți, obstacole, dacă reușim, dacă găsim lucrul pe care îl căutăm? Locul acela perfect. Un loc în care simțim că oamenii au încredere în noi și viceversa. Un loc în care găsim o fericire și o bogăție dincolo de ceea ce ne-am putea imagina.

Dar ce se întâmplă cu toți acei oameni pe care i-am lăsat în urmă?

Trebuie să înțelegem că valoarea vieții noastre nu este determinată de ceea ce facem pentru noi înșine. Valoarea vieții noastre este determinată de ceea ce facem pentru alții.

Trăim vremuri în care este un lux să ne punem propriul interes pe primul loc. Este o onoare să punem interesele celorlalți înaintea propriei persoane.

Împlinirea nu se naște din vis. Împlinirea se naște din călătoria spre aceasta.

Viața este frumoasă nu datorită lucrurilor pe care le vedem sau pe care le facem. Viața este frumoasă datorită oamenilor pe care îi întâlnim.

Recomandare: Păstrează-i în viața ta pe acei oameni care merită cu adevărat, privește-i atent și vezi cine merită să fie acolo, cine merită să facă parte din călătoria ta.

You may also like

Shares
Share This

Distribuie!

Distribuie postarea pentru prietenii tăi!