Ne vedem la Start Business Place!

by Ovidiu ILEA

În perioada 17-20 iunie ne vedem la Start Business Place alături de Business Academy și Spice Profit la Hotel Ramada din Oradea.

Fiind reprezentantul Business Academy în România voi dezbate câteva din marile probleme cu care fiecare antreprenor la început de drum se confruntă. Principala temă pe care o voi aborda va fi cea legată de greșelile pe care fiecare antreprenor la început de drum le face și cum putem evita aceste greșeli. Totodată voi discuta și despre metoda potrivită de finanțare pentru business-ul tău.

Împreună cu noi vei avea posibilitatea să trăiești live 4 zile incredibile în care vei dobândi și acumula noi cunostințe, perspective, deprinderi și abilități personale și profesionale extrem de utile.

La Start Business Place vei descoperi modul în care îți poți utiliza mult mai corect și eficient timpul personal și profesional, atâta timp cât zilnic te afli într-o continuă cursă contra cronometru din care trebuie să ieși învingător.

Emoțiile, ideile, planurile și experientele de business sunt ale tale dar ele pot schimba lumea. Gândește-te că tot ce știi are un rost, contează și poate învinge orice criză!

 

You may also like

Shares
Share This

Distribuie!

Distribuie postarea pentru prietenii tăi!