Uita de fiscalitate – Infiintari Firme Offshore – Societati Financiare – Paradisuri Fiscale

Infiintari Firme Offshore – Societati Financiare – Paradisuri Fiscale

Vin in intampinarea clientilor mei, oferind servicii de consultanta in planificare fiscala in paradisurile fiscale, sprijin la infiintare firma offshore si onshore, deschidere conturi bancare offshore.
Consultanta Offshore.

Ofer consultanta offshore – o paleta exclusiva de solutii intotdeauna clare, indreptate spre realizarea propriilor obiective, spre oferirea celor mai bune oportunitati afacerii tale, avand drept scop protejarea si sporirea patrimoniului tau prin alegerea unei banci offshore, dar si a unui paradis fiscal, care sa se muleze perfect afacerii tale.

Paradisurile Fiscale – Infiintari Firme Offshore

Paradisurile fiscale dateaza din 1800 cand cateva din aceste teritorii erau simple porturi in care navele marilor imperii europene isi gaseau refugiul impotriva intemperiilor si piratilor.

Acestei perioade ii corespunde o prima faza de atribuire a steagului de nationalitate britanica sau franceza insulelor Caraibe, in largul Americii Latine.

Intre 1920-1930 incep sa apara noi teritorii care se specializeaza in formularea unor legislatii care vizeaza un tratament fiscal al patrimoniului mai putin invaziv si presant: este cazul unor tari ca Bahamas, Elvetia, Luxemburg.

Dupa 1945, al Doilea Razboi Mondial este decisiv pentru dezvoltarea paradisurilor fiscale. Teritoriile sub dominatie europeana nu primesc dupa conflict ajutoarele economice sperate si sunt lasate pe dinafara in planul Marshall.

Cateva tari in aceasta situatie, in loc sa continue sa produca materii prime, care nu mai erau in masura sa asigure o suficienta stabilitate economica, se specializeaza, accepta flote carora le ofera un steag fals, ofera detinatorilor de capitaluri un azil sigur prin intermediul secretului bancar si lipsa impozitarii.
Intre 1960-1970 naste piata euro-dolarilor, mai precis in anii 60 si a petro-dolarilor in anii 70 care permite o dezvoltare din ce in ce mai mare a teritoriilor cu fiscalitate scazuta si o atitudine prietenoasa crescanda din partea lumii economice.
Marile banci si societati, precum societatea City din Londra, pol de atractie pentru cele mai mari societati financiare, sprijina evolutia acestor structuri, avantajul de a putea dispune de zone cu o impunere fiscala foarte scazuta fiind evident.
Tarilor precum Bahamas, Elvetia si Luxemburg li se adauga in aceasta perioada Liechtenstein, Insulele Canalului, Insulele Cayman, Bermuda, Panama.

In cursul anilor 1980-2000 gratie tocmai liberalizarii finaciare care a incurajat lipsa controlului asupra miscarilor de capital la scara internationala, numarul paradisurilor fiscale creste vertiginos.

Activitatea paradisurilor fiscale este caracterizata astazi de o cifra de afaceri estimata la peste 1800 miliarde de dolari pe an.
Se estimeaza ca 60% din banii internationali tranziteaza prin paradisuri fiscale.

Sediul nostru principal se afla in Panama, asa ca daca aveti posibilitatea de a ajunge la noi, veti fi primiti si ii veti cunoaste in mod direct pe consultantii offshore, care va vor sta la dispozitie pentru a elabora, planifica si urmari planul tau de afaceri.
Nu e nicio problema daca insa nu aveti posibilitatea sa ajungeti la noi, pentru ca va vom indica, in functie de pozitionarea ta geografica, sediul unuia dintre corespondentii nostri la care sa puteti ajunge, cat mai aproape si mai comod pentru tine
Cu un preaviz de cateva zile, va putem contacta oriunde si putem gasi impreuna solutia cea mai buna si cea mai convenabila pentru afacerea ta.
In cazul in care, asa cum li se intampla majoritatii clientilor nostri, nu ai timp pentru o intalnire fata in fata, putem planifica afacerea ta in baza unei programari telefonice sau prin e-mail, direct la telefon sau, si mai simplu, prin Skype.

Consultanta Offshore – Planificarea Fiscala Offshore

Aceasta iti va permite sa programezi  foarte rapid o consultanta offshore, tinand cont de diferenta de fus orar si, asa cum se intampla adesea, poti beneficia de lamuriri din partea consultantilor experti care iti vor raspunde la intrebari.

Pentru mai multe informatii ma puteti contacta aici

 

Shares
Share This

Distribuie!

Distribuie postarea pentru prietenii tăi!