Felicitari ANAF antifrauda!

În ultimele săptămâni asistăm la o luptă împotriva celor care vor să facă dreptate și să epureze societatea de evazioniști. Vedem în mass-media cum acești oameni care aplică legea sunt huliți în fel și chip, vedem cum presa și “marii patroni” evazioniști de profesie se plâng că ANAF le-a suspendat activitatea pentru 1, 2, sau 3 lei, sau că urziciile au fost confiscate, ș.m.d. Dar exact cum bănuiam, acești indivizi specializați în sustragerea de la plata taxelor acuma se plâng că cineva le spune STOP, că este timpul ca ei să plătească. Iată și dovada că cei 2 lei erau defapt 2000 de lei. Click. (cei de la PUB18 au uitat că două mii lei se scrie cu trei de zero “000”; 2 lei ≠ 2000 lei)

A fost de ajuns ca în România să plătească taxe doar ” fraierii”, credeați că nu veți da socoteală niciodată, iată că a sosit vremea plății și țin pe această cale să-i felicit pe inspectorii direcției antifraudă din cadrul ANAF.

PS: Nu contest faptul că există și funcționari rău intenționați, dar nu trebuie să generalizăm, iar în cazul firmelor care au apărut în presă nu este cazul de așa ceva. Felicitări ANAF!

Iar în loc de încheiere vă dedic acest clip minunat.

Daca ai nevoie de un prieten, de un sfat si nimeni nu iti este aproape, atunci esti in locul potrivit! Ma poti contacta la adresa de mail ovidiu@ovidiuilea.ro sau ma gasesti pe Facebook, Google+,LinkedIn, Twitter.

Shares
Share This

Distribuie!

Distribuie postarea pentru prietenii tăi!