Fă ca ziua de azi să conteze

“Pentru a-ți îmbunătăți calitatea relațiilor, închipuie-ți că aceasta este ultima zi pe care o petreci lângă o anumită persoană.”

Og. Mandino

 Totul a început ca o zi normală, o dimineață plăcută de martie. Maria și-a condus iubitul la mașină, la sărutat de la revedere și ia urat o zi minunată. Dar ziua nu era una obișnuită ca toate celelalte zile de până acuma. În drum spre destinația unde trebuia să ajungă, a făcut un accident mortal intrând în coliziune cu un camion. Din păcate echipajele de salvare sosite la fața locului nu au mai reușit sa faca nimic pentru Mihai..

Am fost impresionat de candurile Mariei: “Ultima amintire pe care o am cu Mihai, este că l-am sărutat de adio și i-am spus că îl iubesc. Am făcut asta în fiecare zi, timp de trei ani și am vorbit serios de fiecare dată. Sunt mulțumită în inima mea, că ne-am despărțit în acest fel.”

Nu știm niciodată sigur că vom mai revedea pe cineva. De aceea este atât de important să rezolvăm conflictele și să ne “vindecăm” relațiile. În urmă cu mult timp m-am despărțit de prietena mea după o mare ceartă. O perioadă lungă de timp ne-am evitat, până ne-am reîntâlnit întâmplător[…]. Am fost foarte bucuros că reușisem să ne spunem cele mai frumoase cuvinte, la momentul potrivit.

Îți recomand să faci o listă cu toate situațiile sau relațiile cu care trebuie să te împaci. Întreabă-te cum poți găsi soluții la conflictele pe care le-ai creat. Străduiește-te să le aduci iar intr-o stare de armonie. Doar așa te poți bucura de viață și de tine însuți.

Iertarea este singurul răspuns sănătos

Shares
Share This

Distribuie!

Distribuie postarea pentru prietenii tăi!