Doamne de ce aceste lucruri mi se intampla mie?

 Inainte de a incepe sa citesti porneste melodia de mai jos

Nu stiu care este visul tau. Nu-mi pasa cat de deceptionant ar fi fost, sau cat de mult ai muncit la visul acela, dar visul acela pe care il ti in mintea ta, este Posibil! Dar unii dintre voi stiu deja asta. Ca este greu, nu este usor. Este greu sa-ti schimbi viata. Dar in acel timp in care lucrezi la visele tale, vei intalni multa dezamagire, esec, foarte multa durere. Vor fi momente in care te vei indoi de tine insuti. Si iti vei spune: – “Doamne de ce aceste lucruri mi se intampla mie?” Eu vreau doar sa am grija de familia mea, nu incerc sa fur sau sa jefuiesc pe cineva De ce trebuie sa mi se intample tocmai mie?

Pentru voi toti acei care ati intampinat greutati in viata, nu renuntati la visele voastre. Acele greutati din viata noastra au dreptul sa vina, dar nu sa ramana, ci sa treaca. Maretia nu este acel frumos, ezoteric, iluzoriu, secret scris de Dumnezeu, care iti scapa printre degete si pe care doar cei privilegiati il vor gusta vreodata. Sa stii ca este ceva care intr-adevar exista, in noi toti. Este foarte important pentru tine sa crezi, ca tu esti acela.

Majoritatea oamenilor isi intemeiaza o familie, isi castiga traiul, apoi mor. Majoritatea nu vor prospera, nu vor munci pentru ei insisi, nu se vor extinde si nu vor incerca sa se autodepaseasca. Multi oameni se plang, dar nu vor sa faca nimic asupra situatiei lor. Multi nu se gandesc si nu lu lucreaza la acele vise, de ce? Unii, din cauza fricii, a fricii de a esua. ,,Daca lucrurile nu vor merge ?” Sau de frica de succes. ,,Daca o sa mearga si nu pot controla situatia ?”

Acesti oameni nu risca niciodata. Ai petrecut atat de mult timp cu alte persoane,  ai petrecut atat timp incercand ca alte persoane sa te placa, tu ii cunosti pe ceilalti mai bine decat te cunosti pe tine insuti, i-ai studiat, stii cu ce se ocupa, vrei sa fii exact ca ei. Si stii ceva? Ai investit atat timp in ei, ca nici macar tu nu te cunosti pe tine insuti. Te provoc sa petreci un timp de unul singur. Este necesar sa elimini ratatii din viata ta daca vrei sa-ti traiesti visul, exact asa cum am facut si fac eu. Oamenii care se indreapta catre visul vietii lor trebuie sa inteleaga ceva.

Cand vei deveni ,,persoana potrivita”, ceea ce vei face sa te separi de celelalte persoane vei incepe sa ai acea unicitate, cat timp vei urma alte persoane, vei copia pe altii, poate nu vei fi niciodata la fel de bun ca ei, dar vei fi cel mai bun in ceea ce vrei sa faci, te provoc sa-ti definesti valoarea. Ca nu toti te vor vedea, nu toti te vor insoti in ceea ce vrei sa faci si nu toti vor avea viziunea ta. Este necesar sa stii asta. Si ca tu esti o persoana neobisnuita. Este necesar sa te aliezi cu oameni si sa-i atragi in afacerea ta, oameni carora le este ,,foame” !

Oameni care sunt de neoprit si exagerati, oameni care refuza sa traieasca viata asa cum este ea, oameni care vor mai mult ! Sa ne atasam oamenilor care isi traiesc visele. Oamenii care isi traiesc visele sunt aceea care stiu ca depinde numai de ei daca se va intampla, daca vrei sa ai mai mult succes, daca vrei sa ai sau sa faci lucruri pe care nu le-ai facut niciodata, iti cer sa investesti in tine! Investeste in tine! Opinia cuiva despre tine nu trebuie sa devina o realitate. Nu trebuie sa treci prin viata fiind o victima.

Chiar si atunci cand ai sa intampini greutati trebuie sa stii si sa-ti repeti pot s-o fac, chiar daca nimeni nu priveste lucrurile la fel ca mine, trebuie sa-mi continui drumul. Cred in asta si sunt dispus sa mi pierd viata luptand. Nu conteaza cat de rau imi este sau cat de rau imi va fi, Eu voi reusi! Vreau sa reprezint o idee. Vreau sa reprezint posibilitati cativa dintre voi vreti sa urcati la nivelul urmator. ,,Vreau sa fiu medic, vreau sa fiu inginer, vreau sa fiu bancher. Asculta-ma: Nu poti ajunge la acel nivel. Nu poti ajunge la acel nivel economic, acolo unde vrei sa fi, pana nu incepi sa investesti in mintea ta.  Pana nu citesti carti.

Te provoc sa studiezi! Te provoc sa investesti timp! Te provoc sa fii tu cu tine insuti! Te provoc sa petreci o ora pentru a te cunoaste pe tine insuti. Cand vei deveni ceea ce esti, cand vei deveni acea persoana pentru care ai fost creat. Cand vei deveni un individ primul pas pe care ai sa-l faci este sa te separi de ceilalti. Te provoc sa mergi in locul unde oamenii nu te plac, dar asta nu te va mai deranja. De ce? Pentru ca nu esti preocupat sa-i faci pe ei fericiti. Pentru ca tu incerci sa ajungi la un alt nivel. Investeste in mintea ta. Daca inca vorbesti despre visele tale.

Daca inca vorbesti despre scopurile tale. Dar nu ai facut nimic inca FA PRIMUL PAS! Paintii vor fi mandri de tine, la fel si scoala unde inveti, poti sa atingi vietile a milioane de oameni, iar lumea nu va mai fi la fel, pentru ca tu ai ales acest drum. Nu lasa pe nimeni sa-ti fure visele! Oare nu am fost respinsi niciodata? Sau am avut o reuniune si nu a venit nimeni, sau cineva ti-a spus ca te poti baza pe el, dar a mintit daca am avea acea mentalitate, nimeni nu crede in tine, ai pierdut si iar si iar, pana iti pierzi mintile dar tu inca iti urmezi visul, revizuindu-l zi de zi si spunandu-ti: NU S-A TERMINAT PANA NU CASTIG! Poti sa-ti traiesti visul!

Daca ai nevoie de un prieten, de un sfat si nimeni nu iti este aproape, atunci esti in locul potrivit! Ma poti contacta la adresa de mail ovidiu@ovidiuilea.ro sau ma gasesti pe Facebook, Google+, LinkedIn, Twitter.

Sursa
Shares
Share This

Distribuie!

Distribuie postarea pentru prietenii tăi!