Despre cum a fost la evenimentul “Business Intro”

Pe data de 8.05.2015, am avut plăcerea de a participa la evenimentul Business Intro, organizat de Asociația Studențească DaAfaceri din București. Evenimentul a avut loc la Foundation Romanian-American, unde un grup de studenți preocupați de marketingul online și din dorința de cunoaștere ne-au solicitat să-i ajutăm să înțeleagă cum funcționează online-ul și ce principii stau la baza marketingului online. Cu sprijinul Business Academy și suportul celor de la Simbound, care au dezvoltat primul simulator de marketing online cu ajutorul căruia am simulat cum funcționează motoarele de căutare (google, bing), cum să faci un s.e.o (Search Engine Optimization) eficent pentru site-ul tău și cum să faci o campanie eficentă în online. Toate acestea au fost posibile datorită simulatorului dezvoltat de către Simbound.

Am avut plăcerea și bucuria să întâlnesc tineri minunați, cu o dorință impresionantă de cunoaștere și preocupați de viitorul lor. În timp ce mă întorceam de la București spre Cluj, am realizat cât de multe am învățat de la acești tineri în cele aproximativ 7 ore petrecute alături de ei, cu alte cuvinte a fost un eveniment reușit, cel puțin pentru mine.

Aș putea spune multe despre cum a fost, iar dacă ar trebui să-mi rezum în puține cuvinte experiența trăită la Business Intro alături de cei mai promițători tineri, aș spune cunoaște, experimentează și joacă-te!

Sper să am ocazia să-i mai întâlnesc și la alte evenimente unde să învățăm împreună.

Comments are closed.

Shares
Share This

Distribuie!

Distribuie postarea pentru prietenii tăi!