Cum se masturbează poliția municipală Cluj pe bani publici!

by Ovidiu ILEA
politia cluj

     Două zile, două infracțiuni, două sesizări, o ejaculare și un orgasm pe cetățeni. Exact asta se întâmplă la Cluj, când sesizezi două infracțiuni diferite, în două zile diferite.

    Prima faptă se petrece în data de 28.05.2015 în jurul orei 14:40 în sensul giratoriu din Mărăști, vis-a-vis de benzinăria OMV, unde șoferul unei mașini de gunoi (gunoier plătit din bani publici), te agresează în trafic, chiar cu tentativă de linșare că de ce treci pe trecerea de pietoni. Ce poți face când ai parte și asiști la scene de genu?

Ca cetățean cu spirit civic ce sunt, apelez serviciul de urgență 112. Hahaha, surpriză ce urmează. La capătul firului mi se face legătura cu o domniță în extaz, care mă invită la cea mai apropiată secție de poliție sau la primărie dacă am o problemă. Ioi, tulai, vai, să înțeleg că trebuie să ajungi la UPU sau de ce nu chiar la morgă pentru ca o cuconiță să își miște fundulețul din secție alături de o pereche de cătușele roz. Stimată doamnă polițai îmi cer scuze public pentru simțul civic de care am dat dovadă și că mi-am permis să vă deranjez de la “orgasmul” pe bani publici. Singurul meu regret este faptul că nu am o poză cu dumneavoastră să vă cunoască tot Clujul, iar Iancu din Feleac să vă[…]. Rezultatul până aici este că deja îmi este scârbă.

   Iată că am ajuns și la fapta cu numărul doi petrecută astăzi 29.05.2015 în parcarea din Piața Unirii în jurul orei 20:45, unde trei indivizi furau cu nesimțire sub supravegherea unui milițian. Hahaha, tare nu? Nu vă vine să credeți? Nici mie, dacă nu aveam parte de întâmplare. Din păcate sau din fericire, simțul meu civic îmi dădea pumni în stomac și neputând să suport îl sesisez pe “catârul” milițian, cu faptele ce se petrec chiar sub năsucul lui (cum 3 indivizi fură de la cetățenii care așteaptă să plătească taxa de parcare din Piața Unirii – Cluj) acest milițean, nu făcea altceva decât să se “masturbeze” în intersecția de la Diesel Club. Apare și răspunsul surpriză: “Nu este de datoria mea. Datoria mea este să blochez drumul. Pe bune? Da!” Și iată încă un organ al statului care se maturbează pe bani publici și ejaculează pe cetățeni în timp ce privea la filmele ce erau difuzate în cadrul serilor TIFF din Piața Unirii. Îmi cer scuze public stimate organ că v-am deranjat și pe dumneavoastră și totodată mă întreb care mai este rolul vostru în societate? Mă bucur că am o poză cu mașina din care priveai la sfânta[…]să-i spunem scriptură.
Promit că acestui individ îi voi face Marți 02.06.2015, plângere penală având în vedere prevederile art 270 NCP.
Iată așa v-am spus povestea despre “cum se masturbează poliția municipală Cluj pe bani publici”. Vă doresc mult succes în carieră și cât mai puțini cetățeni responsabili.

You may also like

Shares
Share This

Distribuie!

Distribuie postarea pentru prietenii tăi!