Cum sa iti depasesti limitele. Renunta la frica!

Obisnuiam sa imi fie frica de opinii, de cuvintele care nu mi-ar rupe oasele dar cu siguranta mi-ar spulbera visele. Asa ca am inceput sa fac lucruri mai mult pentru aprobarea celor multi, decat de dragul aprobarii unuia singur. Obisnuiam sa-mi fie frica de ESEC. Frica de a pierde, frica de a cadea, frica de a fi inteles gresit, de a “face valuri” si de a arata absolut stupid pentru ca cine sunt eu sa cred ca as putea face diferenta? Cand defapt aceste esecuri nu sunt decat trepte pe calea spre succes. Obisnuiam sa-mi fie frica… Obisnuiam.

Dar dupa aceea am facut o mica cercetare. Si prin aceasta vreau sa spun ca am cercetat, am cercetat si am cercetat din nou, din nou si din nou. Si din toate cercetariile mele a reiesit mereu exact aceeasi intrebare: Unde locuieste aceasta frica? Unde incape aceasta frica cand ma agat de incredere? Unde mai incape aceasta frica cand ma bazez pe speranta? Unde locuieste aceasta frica cand caut ceva mai mult, cand descopar ce-i bun, cand aleg cu perseverenta, cand pasesc cu credinta si ma odihnesc in confort.

Unde locuieste frica atunci cand ascult muzica? Cand imi iau toata inspiratia, explorez posibilitatile si pasesc in Libertate. Unde mai incape frica atunci cand descopar imbratisarea, curajul, amintirea? Afirma Adevarul, alege Succesul, experimenteaza viata si cucereste moartea!

Unde ar putea locui teama cand am gasit perfectiunea intr-un loc in care nu m-am uitat niciodata: in slabiciune. Cand am fost salvat de eroii la care ma asteptam cel mai putin prin gratie, cand sunt invitat intr-o relatie mai iubitoare si mai intima decat mi-as fi putut imagina.Intreb din nou unde ar putea locui frica cand pasesc in afara intunericului si ma indrept spre lumina, cand las trecutul sa fie trecut si viitorul sa nu aiba limite, unde ei pot spune tot ce vor dar parerea lor nu conteaza, unde esecul nu este nici mai mult nici mai putin decat drumul pe care merg spre succes.

Ma intreb pentru ultima data unde ar putea locui teama, frica, cand eu imi spun de 365 de ori pe an NU ITI FIE FRICA. Si daca am nevoie sa aud asta in fiecare zi, de exact atatea ori am nevoie sa aud pana cand voi ajunge insfarsit sa cred. Unde ar putea locui frica? Cand faci loc pentru IUBIRE, de ce te-ai mai putea teme?


Shares
Share This

Distribuie!

Distribuie postarea pentru prietenii tăi!