Cum iți poți face o firmă cu zero costuri de înființare.

CONSTITUIREA UNUI  SRL-D – este soluția optimă pentru cei dintre voi care nu au mai deținut o firmă.

CADRUL JURIDIC DE REGLEMENTARE – OUG nr.6/2011 pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntrepriunderilor de către întreprinzătorii tineri.

CONDIȚII PENTRU  DEBUTANTUL CARE SOLICITĂ ÎNFIINTAREA UNUI SRL-D

  • Vârsta între 18-35 de ani (începând cu 1 ianuaria 2015 nu mai exista limită de vârstă), împliniţi cel mai târziu în ziua înregistrării cererii de înmatriculare a societăţii cu răspundere limitată in Registrul Comerţului;
  • Nu a mai deținut și nu deține calitatea de acţionar, asociat sau membru al organelor de conducere din cadrul unei întreprinderi constituite în spaţiul economic european – excepție face PFA-ul. Despre PFA poti citi intr-un articol anterior scris de mine, aici.
  • Infiinţează pentru prima dată o societate  cu răspundere limitată în condiţiile Legii nr. 31/1990

Pașii care trebuie parcurși sunt aceiași ca și la SRL. Am scris despre asta aici .

În cazul în care ai nevoie de ajutor mă poți contacta aici

NOTA: Costurile de constituire sunt zero. Nu trebuie să plătești nici o taxă la ONRC (registru comerțului) sau la orice altă instituție a statului. Singurul cost de constituire a  societății este capitalul social (200 lei) pe care ulterior îl recuperezi. 

   Abonează-te la newsletter-ul din site și în curând vei afla cum poți obține de la stat cei 10.000 de euro pentru că ești posesorul unui SRL-D

Shares
Share This

Distribuie!

Distribuie postarea pentru prietenii tăi!