Agentul fără nume de la secția 7 poliție Cluj

Update 1: Agentul “fără nume” se numește Andreescu Radu din cadrul secției 7 poliție, ordine și pază, agentul care ar fi trebuit să mă apere în fața unei fapte antisociale și care mi-a amendat spiritul civic. Vreau să vă spun că am luat act de recomandarea dânsului de a mă adresa instanței, ba chiar mai mult, m-am adresat și superiorilor dânsului. Pot spune că până acum am câștigat o primă bătălie – vezi aici

Stimate “domnule” agent fără nume de la secția 7 poliție, s-ar putea ca dumneata la ora asta să dormi, undeva parcat în mașina de poliție care este întreținută din bani publici sau de ce nu încercând să “aplici legea” matale.

Până să te întâlnesc pe dumeanta, nu îmi venea să cred ca există genul de polițiști, care să te amendeze pentru faptul că ai oprit langă mașina poliției să sesizezi o faptă, prin care un alt conducător auto, îmi aruncă cu o sticlă în mașină. Cu ce m-am ales că am avut spirit civic? Cu o amendă, cu aroganță și jigniri din partea matale și cu refuzul ferm de a consemna în procesul verbal de contravenție obiecțiile mele. Domnule agent știi ce regret cel mai mult? Faptul că nu am fost inspirat de la bun început să te înregistrez, acel moment în care dumneata te legai de zâmbetul meu, poate nu am cel mai frumos zâmbet din lume, dar cu siguranță este unul sincer și nu un zâmbet plin de aroganță.

În altă ordine de ideei, deoarece nu am reușit să îți răspund la nesimțirea de care ai dat dovadă, datorită faptului că nu mi-ai permis să vorbesc, (sincer am și un principiu prin care nu mă cobor la mintea prostului) iar de mențiuni în procesul verbal nici atât, vreau pe această cale să îți spun că diferența între părinții mei și ai tăi, este faptul că mi-au dat cei 7 ani de acasă și totodată m-au învățat ce este respectul. Totodată le mulțumesc și profesoriilor că m-au învățat să respect oamenii indiferent de vârstă,  statut social, sex, religie, etc., în schimb am impresia că dumneata ai lipsit cu desăvârșire de la școală (cel puțin de la școala primară).

Stimate domnule agent 000, aș vrea să îți pot spune pe nume, dar din păcate nu pot descifra numele dumitale din procesul verbal, aș dori să îți acord prezumția de nevinovăție, prin faptul că stai prost la caligrafie, dar nu pot deoarece sunt foarte convins că ți-ai mâzgălit numele în procesul verbal cu intenție. Iar spre final că tot m-ai întrebat cu ce mă ocup, vreau să îți spun că nu pierd vremea ca matale pe bani publici și dormind în mașina poliției, așa cum o făcea colegul tău și totodată nu aplic legea diferențiat așa cum o faci tu.

Domnule agent te asigur că nu ai nimerit persoana potrivită pentru genul de abuzuri și nu mă voi opri doar la acest simplu articol, ci voi face tot ce îmi stă în putere ca genu de oameni ca tine să nu mai fie plătiți din bani publici (banii mei, banii părințiilor mei, banii prietenilor mei și banii oricărui cetățean român cu demnitate, demnitate care ție îți lipsește). Te mai asigur și de faptul că nu mă voi rezuma doar la un simplu proces în contencios administrativ, te asigur că dacă este nevoie voi ajunge până la Obama, pentru dreptatea mea și pentru ca sistemul să fie epurat de oameni ca tine.

Înregistrarea audio, regret faptul că nu am fost inspirat să înregistrez din primul moment, dar nu mă așteptam la genul de atitudine. Învățăm din greșeli!

PS: Te rog data viitoare când ne mai întâlnim să încerci să iți atașezi o curea la pantaloni și mai am marea rugăminte să nu te mai prezinți în fața mea cu cămașa desfăcută până la buric și pe jumătate scoasă din pantaloni. Stiu poate sunt nesimțit dar mai am o rugăminte, promit că este ultima, te rog frumos, ca atunci când un cetățean vine la matale să îți prezinte o faptă antisocială să îi spui și cum te numești, să nu fie nevoit să îți spună agentul 000, așa cum o fac eu.

Ofer recompensă pentru cine îmi descifrează numele agentului.  🙂

Proces Verbal

Shares
Share This

Distribuie!

Distribuie postarea pentru prietenii tăi!